.

.

New
Vrpcu Držač Klipove, Pregledajte Štipaljke Vrpcu Spona, Nit, Tacno Pelene, 60Pcs za Kravama Skladište Šivaću Mašinu

Vrpcu Držač Klipove, Pregledajte Štipaljke Vrpcu Spona, Nit, Tacno Pelene, 60Pcs za Kravama Skladište Šivaću Mašinu

KM 6.74

Iznos
U trgovini.

Nakon korištenje, tacno grliš, samo streč, tacno saver i zagrljaj, tacno u drugu.Tacno ne treba da budem potpuno pokriveni.U vrpcu vlasnik može se koristiti za većinu šivanje i vez slučaju (osim velikog komercijalnog ili extra velike slučaju), koja spašava vremena da nađemo procjep na vrpcu da uhvatimo nit.Napravljen od mekane silikonske i kvalitetne plastike, trajna i ponovno iskoristivih.Organizovati kupanje i držite ih uredan.Ovo vrpcu poluge su idealne za suzbijanje ili sa kravama.Zgodno i praktične.Kada dnu nit se ne koristi, dnu nit organizator je od velike pomoći da se spriječi dnu nit od razdvajanja.Spriječiti vrpcu nit od otkrivaju i knotting, i osiguravaju da vrpcu je uredno pohranjene i organizovana.Karakteristika : 1. Napravljen od mekane silikonske i kvalitetne plastike, trajna i ponovno iskoristivih.Organizovati kupanje i držite ih uredan.2. Nakon korištenje, tacno grliš, samo streč, tacno saver i zagrljaj, tacno u drugu.Tacno ne treba da budem potpuno pokriveni.3. U vrpcu vlasnik može se koristiti za većinu šivanje i vez slučaju (osim velikog komercijalnog ili extra velike slučaju), koja spašava vremena da nađemo procjep na vrpcu da uhvatimo nit.4. Ovo vrpcu poluge su idealne za suzbijanje ili sa kravama.Zgodno i praktične.5. Kada dnu nit se ne koristi, dnu nit organizator je od velike pomoći da se spriječi dnu nit od razdvajanja.Spriječiti vrpcu nit od otkrivaju i knotting, i osiguravaju da vrpcu je uredno pohranjene i organizovana.Specifikacija : Predmet Tip : Vrpcu Nit Buddies Function : Pogodan za mašinu za šivenje, pregledajte skladište device Specification : 60 Pcs(20pcs jedno za silikonske niti pregledajte pelene, silikonske vrpcu nit štipaljkama, plastični vrpcu drugari), nasumice color Material : Silikonske + plastične Paket Listu : 60 x Vrpcu Nit Drugari(20 x silikonske niti pregledajte pelene + 20 x silikonske vrpcu nit štipaljke + 20 x plastične vrpcu drugari) Napomena : Molimo vas da obratite pažnju koje boje su slučajni.

Parametri proizvoda

Item Type:
Bobbin Thread Buddies
Function:
Suitable for sewing machine, spool storage device
Specification:
60Pcs(20pcs each for silicone thread spool huggers, silicone bobbin thread clamps, plastic bobbin buddies), random color
Material:
Silicone + plastic
Package List:
60 x Bobbin Thread Buddies(20 x silicone thread spool huggers + 20 x silicone bobbin thread clamps + 20 x plastic bobbin buddies) :
Please note that the colors are random. :
Novo

To se sviđa i kupcima