.

.

New
Bežični Auto Punjač Planine,15W Brzo Naplaćuje, Tabli Airvent, Slatki Auto Telefon Držač Kompatibilni za iPhone13/13Pro/12/12Pro/SE/11/11Pro/XSMax/X/XR/X/8,Samsung S20/S10/9/8/Napomena 20/Note10/9 (Roze)

Bežični Auto Punjač Planine,15W Brzo Naplaćuje, Tabli Airvent, Slatki Auto Telefon Držač Kompatibilni za iPhone13/13Pro/12/12Pro/SE/11/11Pro/XSMax/X/XR/X/8,Samsung

KM 26.89

Iznos
U trgovini.

1.Auto Akcijom : ima auto akcijom funkcije.Dodirujući natrag na planinu, to će automatski otvoriti i stezaljku tvoj telefon. 2.Sa osvetljenje je sija uho i tijelo, kada se to koristi noću, to će biti tvoj auto više harmonije. 3.Sladak dizajn : To je dizajnirao kao zec.To je drugačije sa drugima.Ti ćeš kao kad to vidiš.To je najbolji dar je za tvoju devojku, ili dama. 4.Brzo Bežični Punjač i raditi bez kablovske:Odijelo za 4.0 da 6.5 cm telefon.Punjač pruža se brže optužba od većine bežični auto punjač je ogroman na tržištu.To je brzo punjaci funkcije sa 15 W popravio frekvenciju.(Preporučio koristiti, molim te 3.0 - Auto optužba da se 15w brzo-optužen).Kada si optužen, možeš skinuti dine kejbl, to takođe može da radi za nekoliko dana. 5. Koristio na ventilacije ili tabli : Ovaj ima ventilaciju i tabli planine, ventilacije mount je mnogo lakše za tebe do telefona u autu i uzrokuje manje pažnje tokom vožnje.Također možete staviti na tabli koristeći vlasnik ( uključene u našu stvar).Ne treba mi alat za popraviti.Na tabli.Na ventilaciju.

Parametri proizvoda

Novo

To se sviđa i kupcima